A csecsemők védelmében

A „Szoptatásért” Magyar Egyesület „Az anyatejet helyettesítő és kiegészítő anyagok terjesztésének etikai és egészségügyi vonatkozásai” címmel egynapos tanfolyamot tart áprilisban.
A tanfolyam az Egészségügyi Szak- és Továbbképzési Bizottság által akkreditált továbbképzés, amelyért 10 pont adható.

A tanfolyam időpontja: 2007. április 5. 9:00-17:00-ig
Helyszín: Hotel Tulip Inn, Budapest VIII. Üllői út 94-98.
A tanfolyam ára: 8 000 Ft/fő
Jelentkezési határidő: 2007. március 20.
Befizetési határidő: 2007. március 30.

Jelentkezni a kitöltött és aláírt jelentkezési lap beküldésével lehet. Tanfolyamunkat legalább 15 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A tanfolyami helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük be. Minimális létszám alatt tanfolyam nem indul.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lap szerződéses megrendelésnek minősül. A tanfolyamon az vehet részt, aki a befizetési határidőig a tanfolyami díjat befizeti, és a befizetést a befizetési csekk, az átutalási megbízás vagy bankszámlakivonat bemutatásával igazolja.

A tanfolyamon való részvétel lemondása a jelentkezési határidőig lehetséges. Ha a hallgató a jelentkezési határidőig nem mondja le a tanfolyami részvételt, akkor a teljes részvételi díjat meg kell fizetnie. Személycsere bármikor lehetséges.

Amennyiben az Egyesület mondja le, illetve ütemezi át tanfolyamát, a hallgatók egy későbbi időpontban megtartott tanfolyamon vehetnek részt.

FIGYELEM! A tanfolyam költségeit a résztvevők saját forrásból magánszemélyként, saját nevükön fizethetik be, vagy munkáltatójuk (munkáltatójuk alapítványa), vagy az önkormányzat támogatásával. Tápszer, cumi- és cumisüveggyártóktól érkező befizetéseket nem áll módunkban elfogadni.

Ismertető

Jelentkezési lap