FELHÍVÁS JÁTÉKRA

Szoptatás Világhete 2014

Mottó: “Szoptatás: egy életre nyerhetsz vele!”

A La Leche Liga Magyarország Egyesület és A „Szoptatásért” Magyar Egyesület a Szoptatás Világhetének idei mottójához kapcsolódva játékot hirdet, amelynek témája:

“Mit jelent neked az idei mottó?”

A játék keretében két kategóriában várunk pályaműveket:

  1. kategória: fénykép
  2. kategória: 3-4 mondatos írás

Kérjük, hogy csak jó minőségű (300 dpi vagy 600 megapixel vagy 1 MB) fényképeket küldjetek!

A pályaműveket a 2014seta@gmail.com email címre várjuk.
Beküldési határidő: 2014. július 31.

A fényképeket és írásokat megjelentetjük honlapunkon és Facebook oldalunkon is. A legjobb pályaműveket díjazzuk, illetve Facebookos szavazás alapján közönségdíjat is kiosztunk. Eredményhirdetés az idei „Séta a szoptatásért” c. rendezvényünkön – augusztus 2-án – lesz.

Fődíj: 1-1 db „A szoptatás női művészete” c. könyv
Egyéb nyeremények: saját kép plakát formájában, kézzel készített apróbb meglepetések.

Kérjük, hogy a pályaművedhez írd oda, hogy a honlapokon teljes névvel, monogrammal vagy név nélkül jelentessük-e meg a beküldött anyagot!
Ezenkívül kérünk, hogy a pályázatodhoz mellékelj telefonszámot, teljes nevet és lakcímet, hogy abban az esetben, ha nem tudsz részt venni az eredményhirdetésen, el tudjuk küldeni a nyereményedet. (Postázást csak Magyarország területére vállalunk!)

A pályaművek beküldésével a szerző hozzájárul azoknak a La Leche Liga Magyarország Egyesület és A „Szoptatásért” Magyar Egyesület honlapjain és Facebook oldalain való megjelentetéséhez, továbbá ahhoz, hogy a pályaműveket a pályázattól függetlenül, cikkeinkben felhasználhassuk.

Nyomtatható változat