Korszerű szoptatási ismeretek tanfolyam

A “Szoptatásért” Magyar Egyesület ismét megrendezi “Korszerű szoptatási ismeretek” című 40 órás tanfolyamát.
A tanfolyamot védőnőknek, csecsemőgondozóknak, gyermekápolóknak, szülésznőknek, szülészorvosoknak, gyermekorvosoknak, szociális munkásoknak, dietetikusoknak, gyógyszerészeknek, biológia szakos tanároknak, baba-mama csoport vezetőknek és szoptatási szaktanácsadói vizsgára készülőknek ajánljuk.

A tanfolyam az ESZTB által akkreditált, amelynek elvégzéséért az egészségügyi szakdolozók 38 pontot kaphatnak. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy kreditpontot csak azoknak tudunk igazolni, akik a tanfolyamon elejétől a végéig részt vesznek.

A tanfolyam időpontja: 2007. március 22; 23; 26; 27; 28 8:30-17:30-ig
Helyszín: Hotel Tulip Inn, Budapest VIII. Üllői út 94-98.
A tanfolyam ára: 35 000 Ft/fő
Jelentkezési határidő: 2007. február 28.
Befizetési határidő: 2007. március 15.

Jelentkezni a kitöltött és aláírt jelentkezési lap beküldésével lehet. Tanfolyamainkat legalább 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A tanfolyami helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük be. Minimális létszám alatt tanfolyam nem indul.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lap szerződéses megrendelésnek minősül. A tanfolyamon az vehet részt, aki legkésőbb a tanfolyam első napjáig a tanfolyami díjat befizeti, és a befizetést a befizetési csekk, az átutalási megbízás vagy bankszámlakivonat bemutatásával igazolja.

A tanfolyamon való részvétel lemondása a jelentkezési határidőig lehetséges. Ha a hallgató a jelentkezési határidőig nem mondja le a tanfolyami részvételt, akkor a teljes részvételi díjat meg kell fizetnie. Személycsere bármikor lehetséges.

Amennyiben az Egyesület mondja le, illetve ütemezi át tanfolyamát, a hallgatók egy későbbi időpontban megtartott tanfolyamon vehetnek részt.

FIGYELEM! A tanfolyam költségeit a résztvevők saját forrásból magánszemélyként, saját nevükön fizethetik be, vagy munkáltatójuk (munkáltatójuk alapítványa), vagy az önkormányzat támogatásával. Tápszer, cumi- és cumisüveggyártóktól érkező befizetéseket nem áll módunkban elfogadni.

A tanfolyam részletes programja innen letölthető.

TANFOLYAMUNKRA TOVÁBBI JELENTKEZÉSEKET NEM TUDUNK FOGADNI!

Megfelelő számú érdeklődő jelentkezése esetén a közeljövőben újabb tanfolyamot szervezünk. Kérjük az érdeklődőket, hogy a következő tanfolyamon való részvételi szándékukat az oktatas@szoptatasert.hu email címen szíveskedjenek jelezni!