Korszerű szoptatási ismeretek tanfolyam DEBRECENBEN

Kellő érdeklődés hiányában a tanfolyam elmarad!

Mottó: “Ha azt gondolod, hogy a képzés költséges, próbáld ki a tudatlanságot!” (Ismeretlen szerző)

A “Szoptatásért” Magyar Egyesület 2008 márciusában Debrecenben is megrendezi “Korszerű szoptatási ismeretek” című 40 órás tanfolyamát.
A tanfolyamot védőnőknek, csecsemőgondozóknak, gyermekápolóknak, szülésznőknek, szülészorvosoknak, gyermekorvosoknak, szociális munkásoknak, dietetikusoknak, gyógyszerészeknek, biológia szakos tanároknak, baba-mama csoport vezetőknek és szoptatási szaktanácsadói vizsgára készülőknek ajánljuk.

A tanfolyam az ESZTB által akkreditált, amelynek elvégzéséért az egészségügyi szakdolozók 38 pontot kaphatnak. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy kreditpontot csak azoknak tudunk igazolni, akik a tanfolyamon elejétől a végéig részt vesznek.

A tanfolyam időpontja: 2008. március 26; 27; 28; 31; április 1.
Helyszín: DOTE Női Klinika, 4012 Debrecen Nagyerdei krt. 98.
A tanfolyam ára: 40 000 Ft/fő
Jelentkezési határidő: 2008. február 20.
Befizetési határidő: 2008. március 19.

Jelentkezni a kitöltött és aláírt jelentkezési lap beküldésével lehet.
Tanfolyamainkat legalább 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A tanfolyami helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük be. Minimális létszám alatt tanfolyam nem indul.

A kitöltött és aláírt jelentkezési lap szerződéses megrendelésnek minősül. A tanfolyamon az vehet részt, aki a befizetési határidőig a tanfolyami díjat befizeti, és a befizetést a befizetési csekk, az átutalási megbízás vagy bankszámlakivonat bemutatásával igazolja.

A tanfolyamon való részvétel lemondása a jelentkezési határidőig lehetséges. Ha a hallgató a jelentkezési határidőig nem mondja le a tanfolyami részvételt, akkor a teljes részvételi díjat meg kell fizetnie. Személycsere bármikor lehetséges.

Amennyiben az Egyesület mondja le, illetve ütemezi át tanfolyamát, a hallgatók egy későbbi időpontban megtartott tanfolyamon vehetnek részt.

FIGYELEM! A tanfolyam költségeit a résztvevők saját forrásból magánszemélyként, saját nevükön fizethetik be, vagy munkáltatójuk (munkáltatójuk alapítványa), vagy az önkormányzat támogatásával. Tápszer, cumi- és cumisüveggyártóktól érkező befizetéseket nem áll módunkban elfogadni.

A tanfolyam részletes programja innen letölthető.

Jelentkezési lap