PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A La Leche Liga Magyarország Egyesület és A „Szoptatásért” Magyar Egyesület a Szoptatás Világhetének idei mottójához kapcsolódva pályázatot hirdet. A pályázat keretében írásműveket és fényképeket várunk az alábbi témákban:

  1. Mit jelent nekem a szoptatást támogató anyacsoport?
  2. Neki köszönhetem, hogy szoptathattam a gyermekemet
  3. Életképek a baba-mama csoportból

A pályázatra beérkező írásokkal, fotókkal szeretnénk minél több édesanyában kedvet ébreszteni a csoportok látogatására, amely a szoptatás támogatásának egyik leghatékonyabb és legszívderítőbb formája. Másrészt szeretnénk felhívni a figyelmet az egyéni szoptatás támogatás fontosságára és arra, hogy a szoptató anya környezetében élő személyek – a rokonok, barátok, egészségügyi dolgozók – alapvető szerepet játszanak a szoptatás sikerében; egyben lehetőséget adni a köszönet kifejezésére is. Ezért, ha van csoportokkal, szoptatási tanácsadókkal kapcsolatos élményed, vagy ismersz valakit, akinek különösen sokat köszönhetsz gyermeked szoptatásának sikerében, oszd meg velünk, hogy közkinccsé tehessük!

Az írások terjedelme maximálisan 3000 karakter lehet.

A pályaműveket megjelentetjük honlapunkon és Facebook oldalunkon is. A legjobb pályaműveket díjazzuk, illetve Facebookos szavazás alapján közönségdíjat is kiosztunk. Eredményhirdetés az idei „Séta a szoptatásért” c. rendezvényünkön – augusztus 3-án – lesz.

A pályaműveket a palyazat@lll.hu email címre várjuk. Beküldési határidő: 2013. július 20.

A pályaművek beküldésével a szerző hozzájárul azoknak a La Leche Liga Magyarország Egyesület és A „Szoptatásért” Magyar Egyesület honlapjain és Facebook oldalain való megjelentetéséhez. Kérjük, hogy a pályaművekre írd rá a nevedet és elérhetőségedet, valamint azt is, hogy a honlapokon teljes névvel, monogrammal vagy név nélkül jelentessük-e meg a beküldött anyagot.

Nyomtatható változat