Támogatás – 1%

A “Szoptatásért” Magyar Egyesület, amelyet 1995-ben alapítottak, 2002 óta közhasznú szervezetként működik, és Magyarországon a La Leche Liga mellett a legnagyobb múltra, legszélesebb körű szoptatástámogatásra visszatekintő civil szervezet.

Tevékenységünk magja a szoptatással, laktációval, szoptatás segítésével kapcsolatos oktatás, információátadás egészségügyi szakembereknek és családoknak, szoptató nőknek. Európában elsőként a Semmelweis Egyetem szakmai partnereként laktációs szaktanácsadó szakirányú továbbképzést tartunk immár harmadik éve, elősegítve ezzel, hogy egységes, tudományos alapokon és gyakorlati tapasztalatokon nyugvó képzést biztosítsunk az egészségügyi szakembereknek.

Egyesületünk működteti és frissíti a laktációval kapcsolatos egyetlen hazai adatbázist (www.szoptatasportal.hu), ahol a legfrissebb nemzetközi és hazai szakmai publikációk is nyomon követhetők.

Ha szeretné, hogy az édesanyák továbbra is, és egyre szélesebb körűen hozzátjuthassanak a boldog, sikeres szoptatást lehetővé tevő információkhoz és sokrétű segítséghez, kérjük, támogassa Egyesületünket adományaival vagy adója egy százalékával!

Adószámunk: 18077490-1-13